Personvernerklæring

Om Alta bilutleie

Alta bilutleie driver med bilutleie og tilhørende tjenester.
Kontaktperson Vidar Kristoffersen
E-post: vidar@altabilutleie.no

Hvilke personopplysninger vi samler inn og hvorfor vi samler de inn

Vi samler inn navn, fødselsdato, e-post, telefon og adresse i forbindelse med bookingen av leiebil. Dette gjøres via bookingtjenesten Intershare. Disse opplysningene må samles inn for å kunne fullføre avtalen mellom deg og Alta bilutleie. Dine personopplysninger vil ikke deles med uvedkommende.

Hvem vi deler dine opplysninger med

Personvern er svært viktig for oss, og vi ønsker at alle besøkende på vår nettside skal føle seg trygge. Vi er derfor nøye med å behandle alle personlige opplysninger i tråd med gjeldende lovverk. Personlige opplysninger innebærer informasjon om faktiske eller personlige forhold som gjør det mulig å identifisere en person. Dette gjelder navn, telefonnummer, e-postadresse og andre opplysninger du oppgir ved kontakt med Alta Bilutleie ANS. Opplysningene vil ikke bli brukt til annet enn de formålene du har gitt samtykke til. Personopplysningene oppbevares på en trygg og sikker måte til formålet med behandlingen er oppfylt, eller samtykket til å behandle personopplysninger trekkes tilbake.

Vårt personvernombud er daglig leder Vidar Kristoffersen.

Du har hele tiden rett på innsyn, retting, begrensning, sletting eller overføring av de personopplysningene du har gitt til Alta Bilutleie ANS. Henvendelser rettes vårt personvernombud. Alle som oppgir personopplysninger har også rett til å klage til Datatilsynet dersom opplysningene behandles i strid med reglene.

Har du spørsmål rundt hvordan dine personalia behandles kan du sende en e-post til vidar@altabilutleie.no.